Dankjewel

 

Lieve lezers, volgers en geinteresseerden,

De afgelopen jaren heb ik op deze persoonlijke blog veel gedachten, visies en belevingen gedeeld over wezenlijke levensthema’s in het algemeen, van mij persoonlijk, of van de mensen waarmee ik in aanraking kwam maar ook over de processen van cliënten waarmee ik werkte of medewerkers binnen bedrijven waarmee ik een traject deed. Ik wilde bijdragen aan bewustzijnsverruiming, levensgeluk en blijheid en persoonlijke groei en tips aanreiken hoe het lichter, makkelijker en interessanter kan worden in het leven van alledag of het leven dat we graag willen creëren.

Omdat ik boeken schrijf, online veel deel, social media inzet op allerlei manieren, en in mijn actuele activiteiten en werk veel tijd stop, heb ik moeten besluiten om het schrijven op deze blog te beeindigen. De tijd ontbreekt mij. Er zijn zoveel manieren waarop wij elkaar kunnen tegenkomen, inspireren en leren. Ik hoop dat het leven voor jou verrassend en interessant mag zijn. En dat, indien je nog worstelt of onderweg bent naar een nieuwe bestemming, je gesteund mag worden door de juiste mensen, zowel professioneel als privé.

Ik wens je dan ook uitsluitend voorspoed, verrassing en groei toe. Wie weet ontmoeten wij elkaar live een keer en als dat zo mocht zijn, dan zie ik uit naar ons gesprek en onze wederzijdse inspirerende uitwisseling. Want mensen blijven voor mij de meest fascinerende wezens, die ik graag leer kennen. En inderdaad: de kwaliteit van onze relaties, bepaalt de kwaliteit van ons leven!

Het was een genoegen om hier schrijvend aanwezig te zijn en jou even al lezend te ontmoeten. Weet dat ik het enorm heb gewaardeerd.

Warme groet,

Miranda Nanda Maria van Dijk

https://www.mirandanmvandijk.com

 

 

 

 

 

Advertenties

Reacties zijn gesloten.